Teràpia Visual

 

La nostra forma d'entendre la teràpia visual és des d'una visió holística; on “el tot” transcendeix a la suma de les parts, destacant la importància de la interdependència de cadascuna d'aquestes. Aquesta integració de les parts és una activitat dinàmica i en evolució.

El nostre desenvolupament de la teràpia visual és a través d'un conjunt de disciplines on el seu objectiu comú és optimitzar la visió. Entenem la visió com: ”la capacitat del nostre cervell per entendre el que veiem”.

entrenament visual

En la teràpia visual integrem diferents tècniques com poden ser: estímuls de llum blanca o cromàtica., cristalls oftàlmics, prismes, lents de contacte especifiques.

Altres mètodes adients són els reflexos primitius, exercicis psicomotrius i visuomotrius, optimitzar el rendiment acadèmic, comprensió i velocitat lectora, rendiment esportiu, exercicis posturals, estimulació auditiva, millorar la nostra relació social i emocional .

Com el nostre comportament és dinàmic i està en continu canvi, la teràpia visual és totalment individualitzada per poder aconseguir l'objectiu de realització personal que cadascun necessiti o desitgi.