Avís Legal

Holocrom Integral S.L., en compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, l'informa que la denominació social i titular és Holocrom Integral S.L. i el domicili social és al carrer Numància, 73, 4º C de Barcelona amb adreça de correu electrònic per a aquest lloc a Internet: holocrom@holocrom.es

 

Holocrom Integral S.L. (en el context d'aquest web també citada com Holocrom), informa que la web www.holocrom.es té per objecte facilitar al públic en general, el coneixement de les activitats que aquesta empresa realitza i dels serveis que presta.

 

Els drets de propietat intel·lectual del web www.holocrom.es i dels diferents elements continguts són titularitat de Holocrom Integral S.L. Correspon a aquesta empresa l'exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació.

 

Holocrom Integral S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, podent inclús limitar o no permetre l'accés a aquesta informació de manera temporal o definitiva.

 

La informació continguda en aquesta pàgina web és la vigent en la data de l'última actualització. L'usuari pot confirmar la data de l'actualització de qualsevol informació, si la sol·licita, a través de la bústia de correu electrònic que té a la seva disposició en la mateixa web.